Pasfoto Tilburg

Bent u op zoek naar de beste en een van de goedkoopste fotografen voor pasfoto's in de gemeente Tilburg? Dan bent u bij Mil's Pasfoto's aan het juiste adres! Het laten maken van een nieuwe digitale pasfoto is bij ons zo geregeld. Dit doen wij zowel digitaal als op papier. En dat is Tilburgers niet onopgemerkt gebleven. Al jaren bedienen wij klanten uit verschillende wijken in Tilburg. Denk bijvoorbeeld aan de wijken Centrum, Besterd, Station, Wagnerplein, Noord, Reeshof, Heyhoef, Heuvelstraat, Korvelseweg, Westermarkt, West, Oost en Zuid.

Ook vanuit omliggende dorpen zoals Udenhout, Berkel-Enschot, Oisterwijk, Loon op Zand, Kaatsheuvel, Hilvarenbeek en Kaatsheuvel zijn wij heel goed te bereiken. Winkelcentrum Wagnerplein ligt dicht gelegen aan verschillende hoofdwegen en het is gratis parkeren. Onze pasfoto studio ligt op 100 meter loopafstand van Stadswinkel Tilburg-Noord.

Pasfoto laten maken bij Mil's Pasfoto Tilburg

Sinds 2017 zijn wij gevestigd in Tilburg Noord Wagnerplein en hebben wij Foto Jans overgenomen. We hebben 5 jaar op huisnummer 46 gezeten en zijn sinds april 2021 verhuisd naar ’t Boeketje. Door een interne opleiding en veel ervaring lukt het ons altijd om een bruikbare pasfoto te maken. Door jaren ervaring in deze branche zijn we bekend met de Biza norm en weten we waar deze foto’s aan moeten voldoen.

Officiële documenten & RDW

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van officiële pasfoto’s. Deze kunt u gebruiken voor zaken zoals een paspoort, visum, identiteitskaart (ID kaart), rijbewijs of OV-chipkaart. Ook kunt u bij ons foto’s laten maken voor bijvoorbeeld een sollicitatiebrief of een LinkedIn profielfoto. We zijn tevens ook heel bekend met het maken van officiële pasfoto’s voor buitenlandse documenten. Veel voorkomende landen zijn:

  • Marokko
  • Polen
  • China
  • Turkije

Sinds 2020 zijn wij ook gecertificeerd RDW fotograaf en kunt u heel gemakkelijk en snel via ons uw rijbewijs verlengen of uitbreiden. Hier vertellen we meer over op de pagina RDW.

Pasfoto's voor volwassenen, baby's en kinderen

Voor baby’s en kinderen zijn er veel minder eisen eisen aan een officiële pasfoto. Omdat deze nog jong zijn hoeven kinderen bijvoorbeeld niet recht te zitten en in de camera te kijken. Ook hoeft de mond niet gesloten te zijn dus lachen mag! Dit geldt voor kinderen tot 6 jaar. Wij hebben ondertussen heel veel volwassenen, baby’s en kinderen mogen fotograferen dus we hebben er veel ervaring mee. Wel geldt voor baby’s dat de ogen open moeten zijn. Ook mag uw kind of baby bij een ouder op schoot zitten, de uitleg krijgt u hier in de winkel.

Prijs en tarieven

Voor een set officiële pasfoto’s betaalt u €12.50 Deze zijn in de aanbieding want u mag een keuze maken tussen 8 pasfoto’s met de optie 4 officieel en 4 onofficieel. Ook heeft u nog de keuze om 4 pasfoto’s te kiezen met een uitvergroting voor uzelf. U kunt naast een set pasfoto’s op papier ook een digitale pasfoto krijgen. Normaal vragen wij hier ook €12.50 voor. Als u pasfoto’s op fotopapier nodig hebt en zowel digitaal betaalt u €20 en heeft u een korting van €5.

Voor het verlengen van het rijbewijs via RDW rekenen wij €17.50 hier zitten ook pasfoto’s op papier bij inbegrepen. Deze aanvraag kost €5 meer dan een gewone set pasfoto’s maar dat haalt u makkelijk eruit want u hoeft een keer minder naar de stadswinkel en u kunt uw rijbewijs al na 2 werk dagen ophalen zonder afspraak. Meer informatie over onze prijzen vindt u op de tarieven pagina.

Heeft u nog vragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!