RDW Pasfoto

Moet u binnenkort uw rijbewijs verlengen of wilt u uw rijbewijs uitbreiden met een categorie? En bent u woonachtig in een gemeente waar online verlengen mogelijk is? Dan bent u bij Mil's Pasfotos aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een RDW erkende en goedgekeurde fotograaf in de regio Tilburg. Hieronder vindt u meer informatie over hoe u uw rijbewijs online en digitaal bij ons kunt verlengen of uitbreiden.

RDW Erkende Fotograaf

Waarom online en digitaal verlengen? Hier zitten namelijk een aantal voordelen aan. U hoeft maar één keer naar de stadswinkel of het gemeentehuis om het rijbewijs af te halen. Uw rijbewijs ligt binnen 2 werkdagen klaar. Voor het ophalen hebt u in de gemeente Tilburg geen afspraak nodig. Ook is het mogelijk om dus woonachtend in een andere gemeente via ons het rijbewijs digitaal te verlengen. Kijk wel eerst of uw gemeente mee doet. Het ophalen moet wel in de eigen gemeente gebeuren. Wij sturen uw pasfoto samen met uw handtekening en rijbewijsnummer in een aanvraag digitaal met onze versleutelde software door naar het RDW. U krijgt na 10 minuten een mail wanneer uw gegevens zijn gecontroleerd. U kunt dan inloggen met de DigiD app op uw smartphone en dan kunt u al uw gegevens inzien. De betaling van het rijbewijs moet voldaan worden via iDeal. Zo hoeft u maar één keer naar de stadwinkel om het rijbewijs af te halen. Zie hieronder ook de poster.

Prijzen en tarieven

Wij rekenen €15 voor het verlengen van het rijbewijs via RDW. Hier zitten ook pasfoto's op papier bij inbegrepen. Deze aanvraag is €5 duurder dan een gewone set pasfoto's maar de extra kosten haalt u er snel uit. U hoeft namelijk een keer minder naar de stadswinkel of het gemeentehuis en het rijbewijs kunt u zonder afspraak na 2 werkdagen ophalen. Al onze prijzen zijn te vinden op de tarieven pagina.

Heeft u nog vragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!